x

Rickie Lee Jones udsender nyt album

Rickie Lee Jones udsender nyt album

Sangskrivningen til Rickie Lee Jones' kommende album begyndte allerede i 2005, da hun arbejdede sammen med fotograf/forfatter Lee Cantelon omkring pladen "Nobody Knows My Name", der tager udgangspunkt i læren om Jesus.

Med den titelsang, hun skrev til pladen som udgangspunkt, begyndte hun at arbejde på, hvad der skulle blive til pladen "The Sermon on Exposition Boulevard", der udkommer 6. februar på Jones' nye pladeselskab New West Records

Pladen er indspillet sammen med producer Rob Schnapf (der producerede Elliott Smiths' sidste fire plader), Lee Cantelon og guitaristen Peter Atanasoff.

Sangene til den kommende plade synes alle at have en religiøs undertone, hvilket også kan ses i sangtitler som "Elvis Cadillac," og "7th Day".

"The Sermon on Exposition Boulevard" er en opfølger til "The Evening of My Best Day", der udkom i 2003. Men tjekker man Jones' webside, vil man kunne se, at hun siden da har udsendt livepladen "Rickie Lee Jones in Copenhagen 2006", der er indspillet i Amager Bio 19. juni 2006. Pladen kan kun købes på hendes hjemmeside. Og er man interesseret i at læse lidt om, hvordan hendes oplevelser var i Danmark i sommeren 2006, hvor hun også spillede i Kolding, så ligger der et par sjove blog-indlæg på hendes MySpace-side.

Rickie Lee Jones' webside

Rickie Lee Jones på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA