x

Timberlake imponeret over danske cykler

Timberlake imponeret over danske cykler

I tirsdags (den 6. maj) besøgte verdensstjernen Justin Timberlake Parken i København. "Det er næsten ikke til at sætte en finger på noget (...) At se ham live er alle pengene værd," skrev GAFFAs Sohail Hassan imponeret efter at have overværet seancen.
 
Men også Timberlake selv var imponeret - over mødet med den københavns cykelkultur. Efter besøget i den danske hovedstad har Timberlake således postet et foto på Facebook af en mængde parkerede, københavnske cykler. "Vi har aldrig set så mange cykler!," skriver stjernen som kommentar til billedet.
 
Ligeledes på Facebook glæder Klaus Bondam - i dag direktør i Cyklistforbundet - sig over Timberlakes "hyldest" til de danske cyklister. "I Cyklistforbundet er vi glade for, at omverdenen lægger mærke til noget af det mest bæredygtige og visionære med moderne urbant liv og kultur. Også når man skal til pop-koncert," skriver den forhenværende politiker således. 
 
Der var fuldt hus i Parken tirsdag, hvor Timberlake foran godt 50.000 fans præsenterede en længere række sange fra bagkataloget og satte trumf på med coverversioner af Michael Jacksons "Human Nature" og det gamle Elvis Presley-hit "Heartbreak Hotel."

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA