x

Minus til Plus – GAFFAs hot og not

Minus til Plus – GAFFAs hot og not

+ Canadiske Michael Zuk er uden tvivl verdens skøreste tandlæge og samler af berømte tænder. Lige nu planlægger han at sende en af Elvis' tænder på turné og klone John Lennon… fra en tand.

+ Trods et tilbud om en milliard kroner har ABBA-folkene sagt nej tak til en turné. Det er skisme svensk standhaftighed.

+ Er der for få kvinder på årets Roskilde-program, og hvad siger det om vores musikkultur? Den interessante debat har raset den sidste måned.

+ En lovændring har gjort det muligt for Elton John at blive gift med sin partner gennem mange år, David Furnish. Vi håber, det går bedre end ægteskabet med Renate Blaul.

+ MGP 2014-pladen sælger stort. GAFFA er også pænt store fans af Emma Pi.

- 68 sekunder tog det at blive enige om skilsmisse for Liam Gallagher og den tidligere All Saint, Nicole Appleton. Nu havde Beady Eye-frontmanden jo også lige gjort en elskerinde gravid.

- Det måtte jo ske. Et "nyt" Michael Jackson-album. Nej, man kan åbenbart ikke lade være med at ryste op i døde stjerner.

- Geldof-familien ramt af endnu en tragedie med Peaches Geldofs tragiske og alt for tidligere død.

- Og endnu et trist farvel. DJ Frankie Knuckles, The Godfather of House, er død, blot 59 år gammel.

- Selvom hun endnu ikke egenhændigt har fundet det forsvundne malaysiske fly, er Courtney Love allerede videre med et nyt projekt. Og en Kurt Cobain-musical lyder da bare som en helt igennem… forfærdelig ide.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA