x

The Black Keys-trommeslager sviner Justin Bieber

The Black Keys-trommeslager sviner Justin Bieber

I dag udgiver Akron, Ohio-gruppen The Black Keys deres nye album, "Turn Blue", og i den anledning har de givet et interview til Rolling Stone. Her kommer duoens ene halvdel, trommeslager Patrick Carney, med nogle lidet flatterende kommentarer om Justin Bieber, som han kalder "et fucking uansvarligt røvhul" og en "fucking idiot".

Carney refererer til, at Bieber i februar 2013 fik masser af sine fans, også kendt som Beliebers, til at sende hadefulde kommentarer til Carney, da denne udtalte, at Bieber skulle være glad for at have en musikkarriere. Carney blev dengang spurgt af en journalist fra TMZ, om Bieber skulle være sur over ikke at have modtaget nogen Grammy – modsat The Black Keys. Carney svarede: "Grammyer handler om musik, ikke om penge, og han (Bieber, red.) tjener masser af penge. Han burde være glad."

Dette fik Bieber til på Twitter at skrive "The Black Keys-trommeslageren skulle have en lussing, haha", hvilket fik masser af Bieber-fans til at angribe Carney verbalt, og én truede ifølge Rolling Stone med at dræbe ham, selvom det næppe var alvorligt ment.

"Justin Bieber pudsede 40 millioner Twitter-følgere på mig, fordi jeg gav ham en kompliment, han ikke forstod," raser Carney og siger videre: "De begyndte at kalde mig bøsse. Alle de unger, som ikke ved, hvad de siger, siger alt muligt, som faktisk er vildt upassende. Alle de unger er bare nogle båtnakker." Carney kalder også Bieber "manipulerende" over for sine mange fans.

Vi venter spændt på, om Justin Bieber svarer igen i sagen.

Se The Black Keys' seneste musikvideo, "Fever":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA