x

Smukfest er klar med spilleplanen

Smukfest er klar med spilleplanen

I dag er åbenbart den helt store offentliggøre-spilleplan-dag. I hvert fald annoncerede Roskilde Festival i morges spilleplanen for to af sine scener, Apollo Countdown og Roskilde Rising, og nu kommer Smukfest i Skanderborg så og præsenterer hele spilleplanen.

Her kan man blandt andet læse, at Bøgescenerne åbner onsdag den 6. august klokken 16 med udvalgte bands fra Live Camp-scenerne på Kærlig Heden – hvor musikken spiller 3.-4. og 5. august – at Pet Shop Boys står på scenen torsdag klokken 21.45, Skrillex underholder natten til lørdag 01.15, Deadmau5 fyrer op for dansegulvet foran Bøgescenerne natten til søndag klokken 01.30, og D-A-D lukker Bøgescenerne søndag allerede klokken 20. Folk kan altså nå at komme hjem og i seng i god tid, inden hverdagen atter melder sig.

Se hele programmet på Smukfests hjemmeside

Der er udsolgt af partoutbilletter, men stadig enkeltdagsbilletter at få til onsdag og torsdag. En endagsbillet giver også adgang til Live Camp + Sherwood, shuttlebusser, parkering og campering alle dage.

Smukfest 2014 finder sted fra 6.-10. august med warm up på KærligHeden fra 3.-5. august.

Find billetter via GAFFA Live.

Se et interview med et af årets optrædende navne, Ukendt Kunstner, der fortæller om, hvad der er sket siden deres koncert på Smukfest 2013, og hvad vi kan forvente af deres optræden på Smukfest 2014:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA