x

Video: Beyoncés søster overfalder Jay-Z

Video: Beyoncés søster overfalder Jay-Z

En overvågningsvideo, der viser Beoyncés søster, sangerinden Solange, angribe Jay-Z med slag og spark, mens Beyoncé kigger på i baggrunden, har spredt sig på internettet, efter at det amerikanske sladdersite TMZ er kommet i besiddelse af den. TMZ har som sagt fokus på sladder, men er alligevel kendt for høj troværdighed, eksempelvis var det det første medie, der kunne bringe historien om Michael Jacksons død.

Videoen, der er uden lyd, stammer fra en elevator på hotellet The Standard i New York, hvor parterne ifølge TMZ forlod en efterfest på hotellet efter sidste uges Met Gala. Efter det voldsomme optrin, hvor en formodet bodyguard forsøgte at bremse Solange, forlod Solange og Beyoncé ifølge TMZ bygningen sammen i en bil, mens Jay-Z kørte hjem i en anden bil. 

Oven på hændelsen har Billboard forsøgt at få kommentarer fra repræsentanter for Beyoncé, Jay-Z og Solange, men uden held. Ifølge Billboard har hotellet udsendt en udtalelse, hvor de dybt beklager, at de private optagelser er blevet lækket til pressen og kalder det et brud på deres sikkerhedssystem.

Se den dramatiske video nedenfor. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA