x

Kellermensch aflyser til Nordic Noise 2014

Kellermensch aflyser til Nordic Noise 2014

Nordic Noise Festival kan og må stadigvæk ses som newbee i det danske (stadigt voksende) festivallandskab. Den københavnsk funderede rockfestival, der har til formål at skabe en platform for rendyrket nordisk rock, har kun ét år på bagen, når de åbner dørene i Pumpehuset til den anden udgave af Nordic Noise Festival fredag den 24. og lørdag den 25. maj.

Og med et program, der så yderst lovende ud, så det hele ud til rendyrket succes for Nordic Noise-folket. Der er dog tilføjet en smule malurt i bægeret til festivalgængere og -planlæggere, da de danske rock-hoveder fra Kellermensch har trukket sig fra festlighederne. Nordic Noise Festival er uden skyld i det ærgerlige afbud og siger således:

"Vi er rigtig kede af, at Kellermensch ikke spiller på festivalen i år, men håber selvfølgelig, at folk stadig bakker op om den gode rock, der ellers er på fredagens program!"

Fra Kellermensch's side er der ikke kommet andet frem, end at travlhed i studiet og forventningerne til det nye materiale – der endnu ikke er landet endnu – er skyld i aflysningen.

Havde du tænkt dig at komme til Nordic Noise Festival – men egentlig ikke for at se Kellermensch? Så er afbuddet held i uheld for dig. For som konsekvens af afbuddet har Nordic Noise Festival valgt at sænke fredags-takseringen med 100 kroner, så fredagsbilletten altså koster en flad hund. Til dem der allerede har købt billet, kan de få refunderet 100 kroner i døren i Pumpehuset. Du kan købe billetter til festlighederne ved at klikke her.

Fredagens (opdaterede) program ser således ud:

The Broken Beats, Black Book Lodge, Siamese Fighting Fish, Le Fox Holes og Kill The Rooster

Mens lørdagens program fortsat er uændret med navnene:

Freak Kitchen (SWE), Electric Guitars, Denner's Trickbag (ex Mercyful Fate), Fate, SEA, L.A. Collection og Statement.

Vi ønsker Nordic Noise Festival 2014 held og lykke, til trods for det ærgerlige afbud.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA