x

Lukas Graham afslører special guest på turné

Lukas Graham afslører special guest på turné

Lukas Graham sluttede et langt turnéforløb efter gennembruddet med koncerter i koncertsalene og på sommerens festivaler i 2013. Siden har bandet – for det er et band, med sangeren Lukas Forchhammer i front – brugt tiden på at få en kontrakt med amerikanske Warner Music, skrive nye sange, indspille nye sange, og nu er de tilbage ved udgangspunktet i foråret 2012. På de klubber, hvor det hele for alvor tog fart, når de i starten af juni spiller fire koncerter i Danmark. Nu løfter Lukas Graham for en "special guest" til de kommende koncerter.

Valget er faldet på Brandon Beal, som netop nu er aktuel med radio, streaming- og downloadhittet "Twerk It Like Miley (feat. Christopher)". Se musikvideoen her forneden og kom i svedig r&b-stemning.

- Brandon Beal er den mest autentiske r&b-sanger i Danmark. Udover hans amerikanske lyd, haha... Han er fra Tyler, Texas (lidt uden for Dallas), så har han en utrolig charme og tilstedeværelse på scenen. Jeg har skrevet sange med Brandon i en tre års tid, og mest bemærkelsesværdig er "Better Than Yourself". Ud over det har han lavet produktionen på "Red Wine" og co-skrevet "Never Let Me Down". Jeg har boet sammen med Brandon i halvandet år, og i den tid har vi leget så meget sammen, at det måtte kulminere i en turné. Brandon er et festligt indslag med slagkraft og musikalsk genialitet, fortæller Lukas Graham om support-valget.

Lukas Graham og "special guest" Brandon Beal spiller fire klubkoncerter, hvoraf Store Vega-koncerten allerede er udsolgt, før det går løs på nogle af sommerens festivaler i Danmark og Tyskland. Detaljerne er, som følger:

Aarhus, Train
Søndag d. 1. juni kl. 20:00

Odense, Posten
Mandag d. 2. juni kl. 20:00

København, Store Vega (Udsolgt)
Tirsdag d. 3. juni kl. 20:00

Aalborg, Skråen
Torsdag d. 5. juni kl. 20:00

Billet er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Se "Twerk It Like Miley (feat. Christopher)" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA