x

Neil Finn på vej med ny skive

Neil Finn på vej med ny skive

Selvom den tidligere Crowded House-frontmand Neil Finn ikke har udsendt et soloalbum siden "One Nil" fra 2001, har han ikke ligefrem ligget på den lade side.

Samme år udsendte han livepladen "7 Worlds Collide", der indeholdt gæsteoptrædener fra blandt andre Eddie Vedder og Johhny Marr, og i 2004 udsendte han sammen med broderen Tim Finn albummet "Everyone Is Here" under navnet The Finn Brothers.

Den respekterede sangskriver fortæller Billboard, at han næsten er færdig med sit kommende album, der skal udsendes til næste år. På albummet medvirker både Finns kone og to sønner, og så har den tidligere Crowded House-bassist Nick Seymour været med gennem hele processen.

Den tidligere Crowded House-trommeslager Paul Hester begik sidste år selvmord, og efterfølgende valgte Neil og Tim Finn at aflyse deres igangværende turné, der inkluderede to danske koncerter.

Hesters uventede død fornyede Neil Finns venskab til Nick Seymour, og Finn beskriver deres nuværende samarbejde som "naturligt og rigtigt".

Finn forventer at tage på en turné sammen med Nick Seymour efter udsendelsen af den kommende plade, der forhåbentlig også vil bringe ham forbi Danmark.

Der er desuden guf i vente for Crowded House-fans, da der 20. november udsendes en dvd med bandets sidste optræden. Koncerten blev spillet i november 1996, og dvd'en indeholder hele koncerten plus en ekstra skive med interviews og bag-scenen-optagelser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA