x

Jyske Bank Boxen runder en million gæster

Jyske Bank Boxen runder en million gæster

Det er ikke gået ubemærket hen, at charmøren og kvindebedåreren Robbie Williams tidligere i denne måned besøgte Danmark til to koncerter i Jyske Bank Boxen med showet "Swings Both Ways Live" turné. Det er heller ikke været nogen hemmelighed, at der har været rift om billetterne til den aldrende popsangers swing-opsætning – der var udsolgt til første show og næsten ligeså til det andet (læs anmeldelsen af koncerten er her).

Hvad der måske er smuttet under radaren hos de fleste til gengæld, er Boxens imponerende jubilæum, som blev fejret lørdag den 10. maj før Robbie-koncerten. Her var publikum nummer 13.555 en ganske særlig gæst. Gæsten var 18-årige Emilie Sturm, der blev publikum nummer 1 million i Jyske Bank Boxens historie.

For Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, der ejer multiarenaen, var det en glædesdag, som fik følgende ord med på vejen:

- Det er en stor glæde, at vi har været i stand til at løfte den vision, vi havde med Danmarks første nationale indendørs multiarena.

Siden Boxen åbnede den 20. oktober 2010 med Lady Gagas freakshow til et brag af en koncert, har arenaen dannet ramme for omkring 70 store events af høj kaliber, både artistiske og sportslige. På musikscenen huskes måske bedst Bruce Springsteen & The E Street band, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, Rihanna eller Bob Dylan, der alle har gæstet det midtjyske til ekstravagante musikoplevelser. Kommende arrangementer tæller blandt andre Cliff Richard og Lady Gaga.

Jyske Bank Boxen var også med i kapløbet om værtsskab og venue til det netop overståede Europæiske Melodi Grand Prix, men blev i sidste instans valgt fra til fordel for Refshaleøens B&W haller. Efter sigende havde beslutningen ikke noget at gøre med Boxen som venue, men langt mere om de faciliteter og events Herning og Midtjylland (ikke) kunne levere – hvad der ikke var nok i Danmarks Radios øjne. Her blev både Herning og København placeret tungt i det danske medielandskab, hvor termen "københavneri" nåede nye højder, grundet valget af hovedstaden som værter til det store event. 

GAFFA ønsker Boxen fortsat held og lykke – og tillykke med millionen!

Emilie Sturm og vennen Kasper Andersen ses her med Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH, samt Jesper Christensen, som er direktør og promoter for Live Nation Denmark. Foto: Lars Møller / MCH.

Se musikvideoen til Lady Gagas "G.U.Y":

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA