x

Se Robyn gå i opløsning i ny video med Röyksopp

Se Robyn gå i opløsning i ny video med Röyksopp

Det er ikke mere end en måned siden, at Robyn og Röyksopp annoncerede et svensk-norsk mini-album forud for 2014-turnéen, der blandt andet bringer dem til NorthSide. Og nu er der ikke længe til, at mini-albummet under titlen "Do It Again" er på gaden. Helt bestemt sker det om en uge, den 26. maj 2014.

Og nu kan man så smug-lytte lidt på, hvad der er i vente. For nu er videoen til nummeret "Sayit" offentliggjort. Det tunge og smådystre nummer rummer en sparsom lyrik, men er anderledes klar i det musikalske univers og det billedlige setup.

Her ses den androgynt-klædte Robyn og de maskeklædte Röyksopp i en sort-hvid opsætning, der ikke lader lytter eller beskuer sidde stille et sekund. De mange klip-sekvenser skaber et stærkt, skarpt og timet udtryk, mens de gentagne pixel-fejl (der er et stilistisk bevidst valg) virker foruroligende og til tider skræmmende. Det underbygges af et metallisk og fremtidsagtigt musikalsk udtryk, hvor de norske herrer fra Röyksopp spiller med de elektroniske muskler. Samtidig fremstår Robyns vokal rent klingende som altid, mens hendes fremtoning i musikvideoen er overvejende hvid – som i kridhvid.

Du kan se videoen herunder:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA