x

René Dif lancerer René Chip – med René Dip

René Dif lancerer René Chip – med René Dip

René Dif er en mand med mange talenter. Manden, der blev kendt for sit særegne vokale bidrag i 90'er-bandet Aqua, har siden de gyldne år haft mange projekter på bedding. Han remixer, producerer og skriver sange – og mange andre ting.

Forrige opdatering fra Dif-lejren kom, da en mindre misere opstod under den endelige dannelse af popgruppen World Of Girls. Her fik Dif gjort klart, at 18-årige Grith Gundelach ikke passede ind i konceptet, mens historien var en anden fra Gundelachs side. Her forlød det, at kontrakten var uklar, og hun blev rådet af sin advokat til ikke at underskrive.

Men lad pigegruppe være pigegruppe – for nu kommer Diffens nyeste projekt: chips. Ja, du læste rigtigt. Tortillachips med en tilhørende dip, for at være helt korrekt (se billedet). De sprøde tortilla-chips og den medium-stærke salsa uden E-numre eller tilsætningsstoffer er René Difs barnedrøm. Produkterne hedder naturligvis René Chip og René Dip.

"Siden jeg var barn, har jeg været meget glad for stærk mad, og i dag lever jeg nærmest af chili. Derfor var jeg som dreng meget fascineret af, at en som Paul Newman havde sin egen pastasauce, og jeg tænkte: 'jeg vil også have mit eget produkt, når jeg bliver voksen'", fortæller den skaldede kreatør.

Som om det ikke var nok med chips og dip, har Diffen formået af kombinere chips, dip og musik i en skøn symbiose. Man kan nemlig downloade en sommersang direkte fra QR-koden på produkternes indpakning.

Vil du smage René Difs snacks, så kan de købes i SuperBest landet over fra den 25. maj. Produkten lanceres i samarbejde med OK Snacks A/S og SuperBest.

Det er i øvrigt ikke første gang, René Dif opererer i chip-land. Han har tidligere medvirket i en reklame for sin kommende konkurrent Kims, hvor der også blev talt om René Dip. Se reklamen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA