x

Maroon 5 på vej med album

Maroon 5 på vej med album

Det Los Angeles-baserede poprockband Maroon 5 er på vej med deres femte album, som får titlen "V", altså romertallet fem, og udkommer 2. september på pladeselskabet Interscope, skriver Billboard. Albummet bliver indvarslet med en singleforløber inden længe.

Sangene på albummet er produceret af Max Martin, Benny Blanco, Ryan Tedder, Shellback og Sam Martin, der alle også producerede sange på forgængeren "Overexposed", og gruppen er blevet genforenet med keyboardspiller Jesse Carmichael, som ellers tog en pause fra gruppen i 2012 for at studere såvel musik som "spirituel healing".

Gruppen har også skrevet kontrakt med den verdensomspændende koncertarrangør Live Nation og forventes at offentliggøre turnédatoer i de kommende uger.

Maroon 5 debuterede i 2002 med albummet "Songs About Jane", der gav dem store hits som "This Love" og "She Will Be Loved". Siden har de haft stribevis af hits, ikke mindst "Makes Me Wonder" fra 2007, "Moves Likes Jagger" fra 2011 og "One More Night" fra 2012, der alle har toppet den amerikanske Billboard-hitliste – "Moves Likes Jagger" nåede også førstepladsen på den danske hitliste.

Se musikvideoen til "One More Night":

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA