x

Hør ny single med Jason Mraz – album på vej

Hør ny single med Jason Mraz – album på vej

Jason Mraz, der er kendt for sin iørefaldende singer-songwriter-pop, har annonceret udgivelsen af sit femte studiealbum. Troubadourens nyeste værk, der har fået den opløftende titel "Yes!", er efter planen ude 15. juli. 

I stil med Justin Biebers "Music Mondays" og Kanye Wests "G.O.O.D Friday release series" har Mraz lanceret konceptet "Mraz Mondays". Dette er en ugebaseret udgivelsesserie, hvor der hver mandag op til udgivelsesdagen bliver sendt et nyt nummer på gaden. "Love Someone", der udkom i går, er den første single, som derved blev startskuddet for "Mraz Mondays". Hvis du vælger at bestille pladen allerede nu, kan du downloade singlerne efterhånden, som de bliver udgivet.

Pressemeddelelsen til Mraz' "femte" lover, at du kan forvente en "ren akustisk og mere intim lyd". Og hvis du har lyst til at følge den amerikanske kunstner, kan du høre ham optræde til "American Idol" finalen 21. maj og på talk-showet "Ellen" 23. maj.

"Yes!" er efterfølgeren til "Love Is a Four Letter Word" fra 2012. Det var med singlen "I'm Yours" fra hans tredje studiealbum "We Sing. We Dance. We Steal Things" fra 2008, at Mraz for alvor brød gennem lydmuren. Denne single holdt indtil tidligere på året rekorden for flest uger på Billboards Hot 100 Chart. Denne rekord blev sat fra 2008-09 med 76 uger, men er nu blev slået af Imagine Dragons "Radioactive".

Du kan høre den første single "Love Someone" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA