x

Gratis genbrugs-koncert i Vega

Gratis genbrugs-koncert i Vega

Tirsdag 27. maj kl. 20:00 afholder Lille Vega i samarbejde med European Recycling Platform (ERP) gratis koncert, hvor det københavnske musikkollektiv The Eclectic Moniker og electro-popprojektet My Heart the Brave skal spille.

European Recycling Platform er en kollektiv ordning for genanvendelse af elektronikskrot. Platformen har i 15 europæiske lande indsamlet to millioner tons elektronisk affald og fejrer dette resultat med denne gratis koncert. Martin Therkelsen, administrerende direktør i ERP Denmark fortæller begrundelsen for, at dette arrangement skal være gratis:

"Vi havde i sagens natur aldrig nået at indsamle imponerende 2 millioner tons elektronikaffald uden stor opbakning fra forbrugerne. Det er dem, der har afleveret deres elektronikaffald til genanvendelse, og det er derfor kun naturligt, vi fejrer indsamlingsresultatet sammen med dem i form af en gratis koncert."

Selv om du ikke skal møde op med en traditionel billet på hånden, så skal du alligevel medbringe en erstatning. Du skal nemlig dykke ned i dit lager af brugt elektronikaffald og medbringe et styks affald. Ved at aflevere dette får du til gengæld et styk gratis billet. Se nedenunder hvornår og hvor du kan gøre det. Som inspiration til din alternative billet kan du overveje, om du har en brugt mobiltelefon, en lommeregner, legetøj med batterier, et elektronisk armbåndsur, cykkellygter, en mikrobølgeovn, et fjernsyn eller lignende liggende.

Billetinformation

Elektronikaffald kan afleveres og ombyttes til en gratis billet ved den mobile indsamlingsstation ved Vega:

Fredag 23. maj kl. 16:00-19:00

Lørdag 26. maj og tirsdag 27. maj kl. 16:00-19:00

Der uddeles max to billetter per person, og de udloddes efter "først til mølle" princippet.

 Hør "Easter Island" med The Eclectic Moniker:

Hør "Keep Me From It" med My Heart The Brave


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA