x

Videopremiere: Dean Thompson varsler sommerhit

Videopremiere: Dean Thompson varsler sommerhit

Et tilfældigt møde på Fælleden for to år siden blev afgørende for Dean Thompson. Indtil da havde han beskæftiget sig med den engelsksprogede rap, men efter at have mødt Pharfar og Fresh-I, som tilsendte ham en produktion i reggaegenren, skete der noget. Nu kan du eksklusivt se musikvideoen til Thompsons første dansksprogede single, "Når Du Ser På Mig", lige her forneden.

Musikvideoen emmer af sol og sommer, som Dean Thompson slænger sig igennem en lys by, hvor palmetræernes blade bølger højt ved kridehvide strande, hvor himmel og hav går i ét. Man kan ikke blive andet end i sommerhumør på trods af en fortælling om tabt kærlighed. Budskabet er, at livet handler om at se og huske de positive ting, før det er for sent. Dean Thompson fortæller om sangskrivningsprocessen:

"Når jeg skriver mine tekster, blandt andet også 'Når Du Ser På Mig', er mit tekstunivers primært drevet af holdninger og synspunkter til livet samt ofte influeret og inspireret af virkelige relationer."

Som søn af en dansk mor og en jamaciansk far, der begge er reggaemusikere, var det ikke ukendt vand, som Dean Thompson drog ind på, da han gik i studiet med Andreas Heding (producer i Donkey Sound, samt dj under navnet "Young Blood" A.K.A "Ungdommen") for at prøve genren af. Nu kan opleves sommeren over sammen med Donkey Road Show landet over. Du kan blandt opleve dem til Scandinavia Reggae Festival 29.-30. august på Refshaleøen i København. Find billetter via GAFFA Live.

Årets store sommerhit? Døm selv her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA