x

Vinderen af sidste sæsons Voice er klar med debut

Vinderen af sidste sæsons Voice er klar med debut

Sangerinde og sangskriver Emilie Päevatalu, der vandt sidste sæson af "Voice – Danmarks største stemme" på TV2 tilbage i 2012, er klar til at udgive sit debutalbum, der udkommer på Universal Music mandag 26. maj.

Emilie, der i 2013 ændrede sit kunstnernavn til Em, har slået sig sammen med produceren Es (L.O.C., Barbara Moleko) om at skrive og indspille numrene. På det kommende debutalbum er tre af sangene oven i købet co-written med L.O.C., mens Em har skrevet resten af sangene.

Samarbejdet med L.O.C. er dog ikke nyt. Sammen med Aarhus-rapperen skrev hun "Skandale", der blev forrige års vindersang af "Voice".

Om debutalbummet, der får titlen "Galionsfigur", siger Em selv:

"En galionsfigur sidder forrest på et skib og tager imod bølger og slag for dem, der er på skibet. Figuren er den del af skibet, der først kommer en i møde. Som menneske er man nødt til at skabe sin egen galionsfigur, der kan skærme én og tage imod skraldet, så det private jeg ikke bliver for hårdt belastet. Mange af albummets sange handler om denne balance. Man må have et filter for at passe på sig selv. På den anden side må man turde stå ved den, man er uden at gemme sig bag en falsk identitet."

Du kan opleve Em i aften live på TV2, når hun afslutter en sæson som backstagevært på "Voice Junior" ved det stort anlagte finaleshow.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA