x

Hør ny sang med The William Blakes – album på vej

Hør ny sang med The William Blakes – album på vej

The William Blakes alias Kristian Leth, Frederik og Fridolin Nordsø og Bo Rande har netop offentliggjort en ny sang, "Magic is Working", forløberen for gruppens sjette album, der er på gaden 1. september.

"Magic is Working" er en funky, minimalistisk sang og består tekstmæssigt af blot én linje, titlen, som gentages igen og igen, tilsat heftigt trommespil.

The William Blakes debuterede i 2008 med albummet "Wayne Coyne" og har siden udgivet ét album om året bortset fra i 2012, hvor sanger og guitarist Kristian Leth til gengæld udsendte soloalbummet "Hjemad". Nordsø-brødrene har sideløbende været aktive som musikere, producere og sangskrivere, sammen og hver for sig, for blandt andre Burhan G, Christopher, Fallulah og mange flere, ligesom de tidligere på året udgav et album i samarbejde med Michael Møller (moi Caprice) under navnet The Mountains.

Frederik Nordsø udsendte i 2010 et album under aliaset The Informations, og Bo Rande er desuden medlem af Blue Foundation. Kristian Leth har været radio- og tv-vært og udgav tidligere i år digtsamlingen "Før og efter videnskab".

Hør "Magic is Working":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA