x

Hør ny sang fra nygifte Kanye West

Hør ny sang fra nygifte Kanye West

Kanye West har haft en travl weekend. Han har både offentliggjort en ny sang, "God Level", i en Adidas-reklame udgivet i forbindelse med fodbold-VM, og er ikke mindst blevet gift med realitystjernen og designeren Kim Kardashian. Hør et uddrag af "God Level" i reklamen nedenfor, hvor man også kan se fodboldspillere som Lionel Messi og Luis Suarez.

I sidste uge var en række medier lidt uenige om, hvor West-brylluppet skulle stå: Versailles-slottet ved Paris eller i Firenze? Rolling Stone kan nu fortælle, at begge havde ret. Fredag holdt West og Kardashian et pre-party på det mildt sagt pompøse slot Versailles uden for Paris, mens selve brylluppet fandt sted lørdag i Firenze.

Versailles-slottet er bygget i perioden 1664-1710, hvor tre franske konger har boet: "solkongen" Louis XIV, Louis XV og kong Louis XVI, der sammen med dronning Marie Antoinette måtte lade livet i guillotinen under den franske revolution i 1793. Det var i øvrigt Marie Antoinette, der udtalte de berømte ord "Lad dem spise kage", da hun fik at vide, at folket ikke havde noget brød. En udtalelse, der ikke virker helt upassende i Kanye West-sammenhæng.

Ved pre-partyet var der optrædener ved tryllekunstneren David Blaine og Lana Del Rey, der sang tre numre. Under festen udtalte Kanye West, at "Kim er meget smukkere, end jeg er talentfuld," hvilket må betragtes som den ultimative West-kompliment. Om han også rappede sin og Jay-Z's "Niggas in Paris", melder historien til gengæld ikke noget om.

Selve brylluppet stod i Firenze i 1600-tals-fortet Belvedere, som parret havde lejet for 300.000 euro, cirka 2,2 millioner kroner. Blandt gæsterne sås John Legend, rapperen Q-Tip, modellen Chrissy Teigen og "12 Years a Slave"-instruktøren Steve McQueen, og ved bryllupsceremonien var der optræden ved den italienske tenor Andrea Bocelli.

Brylluppet er 36-årige Kanye Wests første. Han har dog tidligere været forlovet med designeren Alexis Phifer. 33-årige Kardashian har allerede været gift to gange, først med musikproduceren Damon Thomas fra 2000-2003 og dernæst i 72 dage i 2011 med basketballspilleren Kris Humphries.

West har dannet par med sin mangeårige ven Kim Kardashian siden april 2012. I juni 2013 fødte Kardashian parrets datter North West, og i oktober 2013 blev West og Kardashian forlovet. West friede til Kardashian i vanlig pompøs stil på stadionet AT&T Park i San Francisco, som han havde lejet til formålet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA