x

Se ny video fra Kent

Se ny video fra Kent

Det svenske rock-pop-band Kent har indspillet en video til "Var är vi nu?" fra deres seneste udspil "Tigerdrottningen". Du kan se denne video nedenunder. 

Videoen er som et indblik i en øve-session med de populære svenskere. Det skal dog ikke forstås som en standard rock'n'roll-øver med råhygge og bajere. Vi får her indblik i et hypnotiserende univers, der komplementerer sangens atmosfæriske karakter. Musikerne og korsangerne står i dyb koncentration i ring om den karakteristiske forsanger Jocke Berg, mens kameraet ubesværet og ubemærket bevæger sig rundt i lokalet.

"Var är vi nu?" kan findes som andet nummer på Kents seneste plade "Tigerdrottningen", der udkom 30. april i år. GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen tildelte albummet fire stjerner og skrev følgende:

"Med de lyse toner og den meget brug af fremtrædende kvindeligt kor er Tigerdrottningen Kents mest feminint klingende album, men med en lyrisk side, der kun kan tilhøre én mand – Jocke Berg, igennem de seneste 19 år en af Skandinaviens ypperste sangskrivere."

Kent er et af Sveriges mere erfarne grupper. De udgav deres debutalbum "Kent" i 1995 og har siden hen udgivet i alt 11 studiealbum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA