x

Medina skal være dommer i talentshow

Medina skal være dommer i talentshow

Der kommer endnu et sangtalentprogram på de danske sendeflader, når Kanal5 søsætter Popstars. I den anledning har de fået Danmarks popdronning Medina til at sætte sig i en af dommerstolene.

I Popstars er der fokus på den lange, seje vej frem mod stjernehimlen. Det kræver i dag meget mere end blot en velsmurt sangstemme for at blive en rigtig stjerne. Performance, look og attitude spiller også en stor rolle, hvis man vil slå igennem på musikscenen. Og det er her, Popstars adskiller sig fra øvrige talentshows ved at have meget større fokus på den forvandling og udvikling, deltagerne skal igennem for at nå i mål. Samtidig er det dommerne, der i fællesskab skal sørge for at vejlede og coache de udvalgte sangtalenter igennem hele processen.

Medina har selv kæmpet sig op fra bunden til poppens funklende stjernehimmel, og hun er derfor forstående over for programmets koncept.

- Jeg har valgt at sige ja til Popstars, fordi programmet har en feel good vibe uden en konkurrence mellem os dommere. Vi "dommere" er ikke imod hinanden, vi udnytter hinandens potentiale til at få det bedste ud af deltagerne, hvilket for mig er en stor force. Jeg glæder mig meget til at møde deltagerne og til at se, hvad vi kan vride ud af dem. Det er vigtigt, at de fra starten ved, at det her ikke er let - og at de er klar på, at der skal knokles for at nå sine drømme og mål – præcis på samme måde, som jeg har gjort og bliver ved med at gøre det. Jeg glæder mig oprigtigt til den her udfordring som Popstars-dommer, fortæller Medina.

SBS Discovery Medias Programdirektør Maiken Wexø glæder sig over at få en dommer med på holdet, som i den grad selv har knoklet for at komme til tops.

- Vi er sindssygt glade for, at Medina vil hjælpe os med at finde Danmarks næste stjerne. Hun har selv arbejdet benhårdt for at nå dertil, hvor hun er i dag. Medina har hele pakken! Hun er indbegrebet af alle de drømme, ønsker og håb, som Popstars også står for, der kan gå i opfyldelse, hvis man knokler og har viljen til det. Vi kunne simpelthen ikke drømme om en bedre coach til at hjælpe vores sangtalenter hele vejen til tops, siger Maiken Wexø.

Medina lavede i april en Beyoncé og udsendte uden varsel ep'en "Arrogant" med seks dansksprogede sange. GAFFAs Michael José Gonzalez konkluderede i sin tre stjerners anmeldelse: "Alt i alt lever Arrogant op til titlen, og det er med få undtagelser en samling gedigne numre, der sammen med den nylige succes med Jalousi-singlen og live-albummet Tæt På kunne bringe Medina tilbage i en førerposition i dansk musik."

Castingen til Popstars er i fuld gang. Og har man talentet, er man over 16 år, og går man med en drøm om at blive Danmarks næste Popstar, er det bare om at skynde sig ind på kanal5.dk og tilmelde sig.

Hør Medinas seneste hit, "Jalousi", her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA