x

Wafande tager på Danmarksturné

Wafande tager på Danmarksturné

Den danske reggae- og soulsanger Wafande tager til efteråret fra 18. september til 4. oktober på en lille solo-tour med et dj/band-set up, hvor han kommer forbi Danmarks fire største byer: København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Wafande, der har rødder i Danmark, Frankrig og flere steder i Afrika, har udgivet to album. Den yderst internationale kunstner er lige nu højaktuel med sit andet album "Nyt Land" og udgav sit debutalbum "Du Ved Det" i 2011. Begge albums blev belønnet af GAFFA med fem stjerner, og om andet udspil skrev GAFFAs anmelder Henrik Bæk følgende:

"Og fest er der rigeligt af på albummet med numre som Hey Mama, Finder Min Vej, Til Lyset Slukker… Men albummet handler også om bagsiden af medaljen. Nedture beskrives i detaljer på Armen Om Mig Selv, der er en hudløs ærlig fortælling om at føle sig alle, selv om man er omgivet af mennesker… Musikalsk byder albummet på en blanding af reggae, dancehall, soul og pop, men Wafandes afrikanske rødder fornægter sig ikke, hvilket kommer til udtryk på de afsindigt danseglade Til Lyset Slukker og Finder Min Vej."

Wafandes nye single "Django" fra hans seneste album er en samplet udgave af rock-orkesteret The Clifters. Både "Django" og albummet er produceret af Donkey Sound (Fresh-I og Pharfar), og de er også med, når Wafande hen over sommeren besøger landets festivaler. Dette samarbejde kommer under navnet Donkey Roadshow blandt andet forbi NorthSide Festival, Skive Festival og Skanderborg Festival.

De danske festivaler og samarbejdet med Donkey Sound stiller dog ikke Wafandes lyst til at synge for de reggae-hungrende danskere:

"Jeg havde lyst til en intens og tæt tour, med få eksklusive gigs, og det synes jeg, vi har ramt med denne tour. Jeg glæder mig helt enormt til at komme ud og fyre den af og synge mine nye sange for mine fans, og jeg kommer heller ikke til at være fedtet med de etablerede hits."

Du kan opleve Wafande på følgende steder:
18. sept.: Train, Aarhus
27. sept.: Posten, Odense
3. okt.: Skraaen, Aalborg
4. okt.: Studie 2, DR Koncerthuset, København

Forsalget er netop startet via de respektive spillesteders hjemmesider

Hør "Django": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA