x

Video: Hiphopperne DoktorDoktor overklæber valgplakater

Video: Hiphopperne DoktorDoktor overklæber valgplakater

Den danske hiphop-gruppe DoktorDoktor udgiver mandag den 2. juni deres debutalbum "NytLåntGammeltBlåt". Forud for udgivelsen har de været en tur rundt i København og overklæbet de nu uaktuelle plakater fra Europaparlamentsvalget med plakaten "DoktorDoktor eller kaos". Gruppen fortæller, at de ikke har en politisk agenda med deres aktion, men den handler om at anvende uaktuel og uudnyttet plakatplads i det københavnske byrum uden at have en kommerciel eller partipolitisk agenda. Og på, at man skal rydde op efter sig. Se deres video fra aktionen nedenfor.

GAFFAs anmelder Maria Therese Stæhr har netop tildelt albummet fire stjerner under overskriften Hiphop for voksne og skriver blandt andet:

"Det er den gode gammeldags hiphop, vi er ude i her. Den der slags, hvor instrumenterne er sådan nogle, der kræver en håndfuld musikere, som mestrer jazz- og soulgenrerne. Det er det syv mand store orkester DoktorDoktor, der står bag denne debutudgivelse, og deres store passion for de groovy hornbaserede genrer skinner tydeligt igennem. Det er hiphop for soul- og jazzfolk - og for den generation, der hørte hiphop, dengang genren stadig var helt ung."

DoktorDoktor holder releaseparty for albummet på Loppen på Christiania lørdag den 31. maj klokken 21.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA