x

Babyshambles udskyder Danmarksbesøg – igen

Babyshambles udskyder Danmarksbesøg – igen

Så er den gal igen: Babyshambles med skandale-magneten Pete Doherty i front må endnu engang udskyde deres planlagte koncert på Train i Århus. Koncerten skulle oprindeligt have fundet sted den 8. november, men blev udsat, fordi Doherty angiveligt ikke kunne finde sit pas (!). En ny dato, 25. november, blev fundet, men nu er den så også denne koncert blevet udsat – ifølge Train grundet ”sygdom” hos bandet.

Hvad sygdommen består i, og om det er Doherty eller et af gruppens andre tre medlemmer, der er blevet ramt af sygdom, melder historien på nuværende tidspunkt ikke noget om, men man kan jo have sine gisninger.

Train arbejder på at finde en ny dato i januar, og købte billetter til den i øvrigt udsolgte novemberkoncert kan bruges til denne dato. Skulle man derimod have opgivet Doherty helt, kan man også få refunderet billetten, hvor den er købt.

I maj lykkedes det Doherty & Co. at gennemføre to koncerter i Danmark, på henholdsvis Train og Vega i København. Under begge koncerter var Doherty vanen tro pænt påvirket, og til Train-koncerten blev bandet endda tre timer forsinket, fordi Doherty var blevet væk i Heathrow-lufthavnen, og gruppen derfor måtte hyre et privatfly. Der i øvrigt ifølge pålidelige kilder var dyrere end deres hyre for de to danske koncerter.

Babyshambles har i øvrigt netop udgivet ep'en "The Blinding", deres første udgivelse på deres nye pladeselskab Parlophone, efter at de blev fyret fra deres gamle selskab Rough Trade grundet Dohertys utilregnelighed.

Babyshambles' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA