x

Jack White undskylder til højre og venstre

Jack White undskylder til højre og venstre

Den amerikanske, lettere excentriske rockmusiker Jack White har publiceret en lang skriftlig undskyldning på sin officielle hjemmeside. Denne undskyldning går blandt andet ud til The Black Keys, Danger Mouse, Adele, Meg White og "enhver anden, jeg har stødt med mine kommentarer omkring min kreativitet, deres kreativitet og musikindustrien generelt."

Jack White beskriver i denne udtalelse, at han føler sig nødsaget til at bringe undskyldningen, hvis han skal fortsætte den musikalske karriere de næste mange år, som han godt kunne tænke sig. Han beskriver, at der har hersket en masse negativitet omkring nogle udtalelser, han er kommet med, og at det derfor er nødvendigt for ham at få gjort op med disse.

Blandt andet har han udtalt sig negativt om The Black Keys. I et interview til magasinet Observer brokker White sig over uoriginale rock-bands, der er som skolebørn, der bare klæder sig som de andre. I dette interview nævner han imidlertid ikke The Black Keys. Det gør han derimod i et interview med Rolling Stone, hvor han beklager sig over tv-reklamer, som efter hans udsagn hugger hans sound:

"Halvdelen af tiden er det the Black Keys. Den anden halvdel er det enslydende sange, fordi de ikke kunne får licens til én af mine."

Den offentlige undskyldning går også ud til Adele, Duffy og Lana Del Rey, da han i samme interview til Rolling Stone beskyldte disse sangere for at være kopier af Amy Whinehouse.

Du kan læse hele undskyldningen HER

Jack Whites andet soloalbum "Lazaretto" udkommer 9. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA