x

Hør ny sang om Lars Løkkes forbrug

Hør ny sang om Lars Løkkes forbrug

Med stor sans for aktualitet har den danske hiphop-duo Damp netop udsendt sangen "Bruger Mange Penge (Rider Løkke)" om Lars Løkke Rasmussens meget medieomtalte privatforbrug. De har også udgivet en tilhørende video, som du kan se nedenfor.

I dag klokken 17.30 skal Venstres hovedbestyrelse mødes for at tage stilling til, om man stadig vil bakke op om Lars Løkke Rasmussen som Venstres formand og statsministerkandidat oven på den senere tids megen omtale af hans forbrug, bilagssager og Venstres dårlige resultat ved Europaparlamentsvalget sidste søndag. En valg, der betød, at Venstre måtte gå fra tre til to mandater i Europaparlamentet, og som har udløst voldsom debat om, hvorvidt Løkke er den rette mand i spidsen for Venstre.

Kolding-duoen Damp alias Dr. Skittlez (Rasmus Starup Petersen) og Dr. Pagh (Søren Pagh von Wowern) har eksisteret siden 2002 og har udgivet en række gratis singler og ep'er. De har dog kun givet ganske få koncerter, blandt andet som opvarmning til Jokeren på et fyldt Pitstop i Kolding i 2004.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA