x

Distortion melder næsten udsolgt på Turpas

Distortion melder næsten udsolgt på Turpas

Med kun en dag til, at Distortion indtager København, melder festivalen, at turpas er ved at være udsolgt. I år har Distortion indført Distortion Club, hvor festivalen med egne ord har skærpet den musikalske profil ved at booke større og bredere musiknavne, samt at lavet omfattende samarbejder med en lang række københavnske natklubber og spillesteder. Blandt navnene, man kan høre i år, hvis man har et turpas, er Skream, Kanye Wests beatmager Evian Christ, sydafrikanske John Wizards, det mangeårige eksperimentalband Sun Ra Arkestra, house-produceren Todd Terje, indie-pop-fænomenet Jenny Wilson, tyske Boys Noize, franske Brodinski og den amerikanske transvestit-rapper Mykki Blanco.

Aldrig før er salget gået så hurtigt, fortæller festivalens grundlægger og kreative direktør, Thomas Fleurquin.

"Vi er meget glade for at se, at der er god respons på, at vi har gjort vores musikalske profil mere klar. Folk har fået øjnene op for, at vi ikke bare er en stor fri gadefest, men at vi faktisk også er en seriøs, international musikfestival – det er en ny milesten, vi er nået med festivalen," siger han.

På samme tid sidste år havde festivalen kun solgt en fjerdedel af årets turpas, hvor de nu har solgt tre fjerdedele, og tallet stiger hurtigt.

"Der bliver enten udsolgt af turpas i dag eller i morgen," siger Fleurquin.

Festivalen har i år valgt nogle nye locations til nattefesterne. Man kan blandt andet om onsdagen feste i Nørrebro Teater, torsdagen i en svømmehal og i weekenden i den store klatrehal på Refshaleøen.

Ud over nattefesterne vil der være gadefest på Nørrebro onsdag, Vesterbro torsdag, Havnefest for Gadearmbåndskøbere fredag og Final Party for de inkarnerede festgængere om lørdagen.

Billetter kan for de hurtige købes på: www.billetto.dk/cphdistortion

Info, program og line up: www.cphdistortion.dk

Se Jenny Wilson med "Pyramids": 

 

  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA