x

Talib Kweli til København

Talib Kweli til København

Den 17. juli præsenterer Store Vega New York-rapperen Talib Kweli, der blandt andet fremfører nyt materiale fra de to album, han har udgivet, siden han sidst besøgte København i februar 2012. Ikke mindst materialet fra hans seneste album, "Gravitas", der har fået stor ros. Blandt andet i det amerikanske hiphop-magasin XXL, der gav deres næsthøjeste karakter XL. 

"Gravitas" var Talib Kwelis andet album i 2013, idet udgivelsen fulgte op på albummet "Prisoner of Conscious", der udkom i maj 2013. 

Talib Kweli er højt respekteret for sine lyriske evner samt sine politiske og samfundskommenterende tekster og har både markeret sig som solist og gennem en række prominente samarbejder. Ikke mindst som den ene halvdel af duoen Black Star sammen med Mos Def (alias Yasiin Bey) og som den rappende halvdel af duoen Reflection Eternal sammen med produceren Hi-Tek. Den produktive kunstner har dog også høstet anerkendelse for udgivelsen af albummet "Idle Warship", der er lavet i samarbejde med Philadelphia-sangeren Res og udkom i 2011.

Talib Kweli har således et stort og alsidigt bagkatalog at trække på, et katalog, der omfatter roste udgivelser helt tilbage fra 1998.

Forsalget starter fredag den 6. juni via Vegas hjemmeside og Billetnet.

Se musikvideoen til "Violations" featuring Reakwon: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA