x

Gwar-sangers dødsårsag fastslået

Gwar-sangers dødsårsag fastslået

Det er nu blevet offentliggjort, hvad David Brockie, sanger i den maskebærende amerikanske metalgruppe Gwar døde af, da han blev fundet livløs i sit hjem i Richmond, Virginia 23. marts, 50 år gammel. Ifølge retsmedicineren i Virginia var dødsårsagen en utilsigtet heroin-overdosis, skriver Billboard.

Gwar blev dannet i Richmond, Virginia, i 1984. Gruppens tidligere bassist Mike Bishop har udtalt til Style Weekly: "Dave var en af de sjoveste, klogeste, mest kreative og energiske personer, jeg har kendt. Han var nogle gange hård i mælet, altid kras, respektløs, han var kort og godt morsom på alle tænkelige måder. Men han var også dybt intelligent og interesseret i livet, historie, politik og kunst."

Gwar kan i år fejre 30 års jubilæum, hvad de tog hul på ved udgivelsen af deres 13. studiealbum, "Battle Maximus". De er kendt for deres satiriske forhold til thrash-metallen, hvad udmønter sig i, at de altid optræder klædt ud som monstre - en klar inspirationskilde til finske Lordi. Bandet har gennem årene haft mange forskellige medlemmer med netop David Brockie som eneste faste medlem. Gruppen har annonceret to koncerter i henholdsvis august og september og har antydet, at førnævnte Mike Bishop her vil indtage rollen som sanger.

Det er ikke første gang, tragedien rammer Gwar. For tre år siden døde deres daværende guitarist, Corey Smoot, af en hjertefejl midt under deres turné, og de måtte efterfølgende aflyse resten af turnéen.

Se David Brockie og resten af Gwar på toppen her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA