x

Copenhell lancerer spiritus på 66,6 procent

Copenhell lancerer spiritus på 66,6 procent

I samarbejde med det københavnske bryggeri Mikkeller kan metalfestivalen Copenhell nu præsentere spiritussen "Baphomet". Med festivalens egne ord er dette "en spiritus direkte fra helvede".

Bryggeriet har med "Baphomet" ramt den djævelske procent 66,6 procent, hvilket måske skyldes, at den er destilleret på et dansk gedekranium. Måske skyldes denne procent også, at hele processen ifølge pressemeddelelsen tog lige præcis 66 dage og 6 minutter.

Til sidste års Copenhell var Mikkeler også repræsenteret med deres hjemmebrændte "Bark At the Moonshine". Denne bryg blev fremstillet som en limited edition-vodka, hvilket "Baphomet" også er med kun 300 fremstillet håndnummererede krukker i alt.

Mikkel Borg Bjergsø, direktør og grundlægger af Mikkeller udtaler:

"Efter Bark At The Moonshine sidste år var vi opsat på at fortsætte samarbejdet og gøre det endnu bedre og endnu vildere. Vi endte faktisk med at blive bremset af Fødevarestyrelsen, som ikke satte pris på slagtede gedehoveder og parterede gedekid. Men vi endte alligevel et sted, hvor vi er tilfredse med slutresultatet. "Baphomet" bliver et spark i folks heavy metal-løg, og vi glæder os til at stå derude med hævede syltetøjsglas og skrige 6-6-6 The Number of the Beast!"

Mikkeller vurderer, at "Baphomet", der ud over sprit og gedekranium er lavet på hemmelige urter, er den klart mest vovede spiritus, de nogensinde har lavet. Da drikken er en limited-edition, kan du kun købe den på Copenhell og på Mikkellers webshop i år.

Se præsentationsvideoen af spiritussen her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA