x

Linkin Park-sanger har cyberstalker

Linkin Park-sanger har cyberstalker

En kvinde ansat ved Sandia National Laboratories i Albuquerque er blevet fyret, efter at det er blevet afsløret, at hun har brugt sin arbejdscomputer til at hacke sig ind i en mobiltelefon og en computer tilhørende Linkin Park-frontmanden Chester Bennington.

Sandia National Laboratories er en research-facilitet, der udvikler forskellige former for teknologi og forskning til den amerikanske stat primært inden for militærområdet og leverer blandt andet Homeland Security og forskellige andre forsvarsprogrammer.

I en udtalelse fra SNLs talsmand understreges det, at den computer, kvinden brugte, ikke havde adgang til klassificeret materiale, og at man efter en grundig undersøgelse har besluttet sig for at fyre hende.

Efter at have gennemgået kvindens computer fandt man frem til en 34-sider lang mobilregning, der tilhørte Chester og hans kone Talinda. Man fandt også billeder taget med mobiltelefonens kamera fra en tur, ægteparret havde været på til Japan.

Mistanken om, at der var noget galt kom, efter at Chester Bennington havde kontaktet Secret Service for at melde, at nogen uautoriseret havde logget sig ind på hans mobilkonto. Herefter kunne de spore det elektroniske indbrud tilbage til kvindens computer.

Kvinden er nu blevet anklaget for bedrageri og relaterede overtrædelser, men da der stadig indsamles beviser i sagen, er der endnu ikke sat en dato for retssagen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA