x

Helmig og TV-2 åbner Aarhus Festuge - gratis

Helmig og TV-2 åbner Aarhus Festuge - gratis

I 2012 var én af Aarhus Festuges største successer fælleskoncerterne med Steffen Brandt og Thomas Helmig på Aarhus Rådhus. 2.000 heldige fik billet til de tre koncerter, men der kunne ifølge festugen snildt være solgt det dobbelte af det dobbelte og mere til. Det er derfor med stor glæde, at Aarhus Festuge igen kan præsentere de to herrer - denne gang i spidsen for hver sit orkester, hvor de sørger for musik til Festugens 50 års fødselsdagsfest.

Og hvem ved? Måske finder de to stjerner ifølge festugen igen sammen for en kort bemærkning i løbet af aftenen og giver liv til årets tema "Same but different".

Festen finder sted i Mindeparken den 29. august for 20.000 publikummer – og det er gratis. Og ikke bare i parken, men også på scenen holdes der nemlig Åbent hus. Begge orkestre har inviteret gæster.

Festugens direktør, Jens Folmer Jepsen, udtaler:

– Med to så fantastiske bands, der ovenikøbet har Aarhusbugten i ryggen, er der garanti for, at Aarhus får en fødselsdagsfest, der sent glemmes.

tv∙2 og Thomas Helmig er blevet bedt om at invitere musikalske gæster, som de kunne tænke sig at optræde sammen med til Åbent hus. Således vil en række kunstnere i løbet af aftenen gøre dem selskab og bidrage til en både overraskende og enestående koncertoplevelse.
 
Koncerten er som sagt gratis, men man skal reservere billetter på forhånd, og det gøres fra mandag den 9. juni klokken 9.00 på http://aarhusfestuge.billetten.dk. Der kan maks reserveres 10 billetter per person, og der pålægges et gebyr på 15 kroner per bestilling.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA