x

Se: Weezer spille frisbee … Under koncert!

Se: Weezer spille frisbee … Under koncert!

Ifølge hjerneforskere er trommeslagers hjerner sindigt indrettet, og det ligger til grund for, at de kan udfolde sig kompetent på deres instrument. På YouTube har klippet med trommeslageren fanget til den forkerte koncert, hvor tøndepiskeren frejdigt kaster omkring sig med sine stikker uden at misse et slag, floreret, og hvem husker ikke Def Leppards Rick Allen som lærte sig selv at spille trommer igen, efter en grusom bilulykke nytårsaften 1984 kostede ham venstre arm? Nu melder Weezers Patrick Wilson sig også på banen i storartet trommespil. Se klippet forneden.

I fredags spillede Weezer en koncert i St. Augustine, Florida, for et sommervarmt publikum, og som man kan se i videoen, får en fan lyst til at spille frisbee midt i sangen "Beverly Hills". Et solidt kast sender disken svævende op mod scenen, forbi frontmand Rivers Cuomo, der dybt koncentreret i sang ikke bemærker det. Det gør tværtimod trommeslager Wilson, fordi den kommer faretruende nær ham.

Hvordan håndterer man så den situation? Jamen, man griber den da med den ene hånd, mens man spiller videre - til stor jubel fra publikum. Efterfølgende har Cuomo tweetet et billede fra videoen samt skrevet, at det er en af grundene til, at Wilson er hans yndlingstrommeslager i hele verden. 

Se selv Patrick Wilson give en demonstration i, hvordan fritidssport og trommespil kan kombineres her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA