x

Kid Rock og Pamela Anderson skal skilles

Kid Rock og Pamela Anderson skal skilles

Så kan husarer med hang til storbarmede blondiner – og dem er der vel nogle stykker af – godt glæde sig, og det samme kan kvinder med smag for langhårede rockmusikere. Reuters oplyser nemlig, at Kid Rock skal skilles fra eks-nøgenmodellen og skuespillerinden Pamela Anderson efter kun fire måneders ægteskab.

Parret blev gift på en lystyacht i den franske riviera nær St. Tropez sidst i juli. Dengang udtalte Anderson, at ægteskabet var “spontant, men velgennemtænkt,” og det kan man jo så nu gøre sig sine tanker om. Hun udtalte videre: “Jeg er på vej videre. Jeg føler, at jeg endelig er fri. Jeg er forelsket. Jeg er lykkelig. Jeg ser lyset.” Men nu er lyset altså slukket igen.

Pamela Anderson var tidligere gift med den gamle Mötley Crüe-trommeslager og den nuværende soloartist Tommy Lee, som hun har to sønner, Brandon og Dylan, med.

Kid Rock udgav i februar livealbummet “Live Rocker”, og han har senest medvirket på Jerry Lee Lewis’ nyligt udsendte comebackalbum “Last Man Standing”, hvor han synger duet med den gamle rocker i en fortolkning af det gamle Rolling Stones-nummer “Honky Tonk Women”. Desuden er han en af de mange musikere, der medvirker i Johnny Cashs nye video “God’s Gonna Cut You Down”.

Pamela Anderson har i øvrigt snuset til musikverdenen ud over det rent ægteskabelige, idet hun sidste år medvirkede på Bryan Adams' opsamling "Anthology" i en genindspilning af hans duet "When You're Gone", hvor hun erstattede originalens Melanie C.

Med fire måneders ægteskab overgår Kid Rock og Pamela Anderson langt en anden nylig kendis-skilsmisse, Britney Spears og Kevin Federline, der i starten af november gik fra hinanden efter 26 måneders ægteskab.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA