x

Hør ny sang med koncertaktuelle The Asteroids Galaxy Tour

Hør ny sang med koncertaktuelle The Asteroids Galaxy Tour

Siden 2008 er det gået stærkt for The Asteroids Galaxy Tour. Her varmede de op for den nu afdøde Amy Winehouses koncert i København som deres allerførste offentlige optræden – og det skulle vise sig at være trinbrættet til omfattende turnéer i hele verden. Siden turnésamarbejder med Heineken, Apple og sangerinden Katy Perry har den københavnske duo senest gået alene som headliner på de store scener og skabt sig et efterhånden pænt internationalt publikum.

The Asteroids Galaxy Tour består af sangerinden Mette Lindberg og musikeren og produceren Lars Iversen, der sammen skaber den hybride indie-pop-duo med et karismatisk sangudtryk og et sært old-school produktionslag. 

Og nu er duoen klar med nyt – nummeret "Bring Us Together" fra den kommende plade med samme navn. Sangen fortsætter, hvor The Asteroids Galaxy Tour sidst slap studiet: i den velklingende hybrid mellem fusionspop og knastørt produceret instrumentering, der klinger med en snert af 70'er-Motown.

"Bring Us Together" indledes med et tørt klaverostinat, der repeteres sangen igennem. Herefter introduceres trommerne, der også har del i det old-school produktionslag. I baggrunden høres klapsalver og publikumslarm, før en forvrænget Mette Lindberg først taler til beatet, for herefter at synge uden forvrængningen. Sangen igennem er der masser af blæs, vilde syreeffekter og periodevis vilde stemmeforvrængninger. The Asterorids Galaxy Tour lykkes stadig med det, de gør. Det er simpelt, men det virker – og vi kan glæde os til udgivelsen den 15. september.

I forbindelse med duoens pladeindspilninger er de for en stund tilbage på dansk jord og giver derfor to koncerter til efteråret. Med placering på de små spillesteder Jazzhouse i København fredag den 14. november og Atlas i Aarhus lørdag den 15. november må koncerterne siges at være eksklusive. Heldigvis kan du allerede købe dine billetter fra på fredag ved at klikke her for Jazzhouse og her for Atlas.

Hør den nye sang "Bring Us Together" ved at klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA