x

Will Ferrell klar til ny duel mod Lars Ulrich

Will Ferrell klar til ny duel mod Lars Ulrich

I slutningen af maj var verden vidne til den mest legendariske "drum-off" i verdenshistorien, da trommeslager for Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, mødte sin dobbeltgænger, skuespilleren Will Ferrell, i Jimmy Fallons aftenshow. Nu har Ferrell i et interview udfordret Lars Ulrich til en ny "drum-off".

Den stakkels Chad Smith var efter flere års snak i hjørnerne endelig blevet træt af at blive sammenlignet med Will Ferrell, og de to mødtes således til en tromme-duel. Overraskende nok vandt Will Ferrell efter at have spillet så godt, at han forpustet måtte udbryde: "I think I just blew my mind."

I et interview med amerikanske Spin fortæller skuespilleren med de solide koklokke-chops om den skæbnesvangre tromme-aften og fremtidige planer.

- Jeg mener, vi snakkede om endnu en "drum-off". Med en tredje person, som har en skræmmende lighed med Chad og jeg. En tredje trommeslager derude ... Lars bliver pissesur, fordi han bliver forvekslet med både mig og Chad Smith. Han kan også få en chance for retfærdighed nu, fortæller Will Ferrell til Spin.

- Der er det. Paraderne er nede, slutter han, og så må udfordringen da også sige at være givet.

Det vil nu vise sig, om Lars Ulrich giver svar på tiltale. Han udtalte for nylig, at Metallica er 90 procent færdige med deres kommende album. Det bliver opfølgeren til sidste regulære studiealbum, "Death Magnetic" fra 2008. Det album så dem vende tilbage til deres ærkedyder fra 80'erne, og det lokkede fem stjerner ud af GAFFAs anmelder Keld Rud under overskriften: "På én gang en fængslende lytteoplevelse og eminent underholdning."

Lad os lige gense den legendariske "drum-off":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA