x

The Horrors gæster hovedstaden

The Horrors gæster hovedstaden

Hypen er stor omkring de unge briter fra The Horrors. Det startede allerede i 2007 med et stærkt debutalbum, der sendte gruppen mod både Glastonbury Festival, SXSW Festival og stjernerne. Siden har de britiske læderjakke-drenge turneret med blandt andet Muse og Arctic Monkeys, og alle bandets fire album – senest den nyligt udgivne "Luminous" har opnået store internationale roser. Nu kommer bandet til Danmark, nærmere betegnet Pumpehuset i København 6. december.

De hænger ved endnu, de unge drenge med den mørke Joy Division-inspiration. Med alle deres album på den engelske top 40 og en udnævnelse som de næste Sex Pistols fra det britiske musikmagasin NME skorter det ikke på forventningerne.

The Horrors har senest besøgt Danmark i 2009, hvor de kom hele tre gange. Drengene er kendt som hyper-energiske live-performere, der har sine dybe rødder i postpunkens ekstroverte og altødelæggende udtryk; hvad de dog ikke levede op til som opvarmningsband for Muse i Parken. Her skrev GAFFA's anmelder Christian Erin-Madsen "dels pegede deres optræden på ingen måde frem mod Muse-koncerten, snarere mod en introvert destruktion, som skabte en verden, folk denne aften snarere tog afstand fra end trådte ind i", og kvitterede med to stjerner. Historien var dog en anden knap to uger efter i Aarhus' VoxHall. Her leverede The Horrors en blandet, men overvejende god oplevelse, ifølge GAFFA's anmelder Simon Christensen, der kvitterede med fire stjerner.

Og nu kommer de igen. På en af Københavns mellemstore scener, Pumpehuset, sænker det postpunkede mørke endnu engang, når The Horrors går på scenen. Mød op og lad dig indhylle i mørke og depression, badet i rumklang og forvrænget guitar. Du kan købe dine billetter ved at klikke her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA