x

Strøm Festival afslører masser af navne

Strøm Festival afslører masser af navne

Til august løber Københavns lovprisning af elektronisk musik, Strøm Festivalen, af stabelen. Igen i år er programmet imponerende, og i dag tilføjes der endnu yderligere 19 artister til.

Spillestedet Loppen på Christiania er kendt for at levere syrede og kompromisløse arrangementer – og samarbejdet med Strøm Festival bliver ingen undtagelse. Her byder programmet på danske Dead Instrument, kendt som et af de mest omtalte grindcore-bands herhjemme, de brutale goregrind-svenskere fra RazorRape og Lisbent. Desuden gæster Kusari Gama Kill, SløvHøvl og Hatecrime også fristaden til ekstreme kraftudladninger, røg og stroboskoplys.

Der er også musik i Pumpehuset. Her bliver en gabba-fest, der ingen ende vil tage, med stjerner fra både ind- og udland. Således besøger gabba-poineren fra Holland, DJ Ruffneck, Pumpehuset til sin første koncert på dansk grund. Leviathan, der også er fra Holland, varmer op for DJ Ruffneck med syretrippende trance og breakcore sammenblandet til Leviathans egen musik-mikstur. DJ Ruffneck har sikret sig massiv opvarmning af scenen, inden han selv træder op – derfor er også de danske Peckerhead og Albertslund Terror Korps at finde til aftenens festligheder i Pumpehuset. Og fik du ikke nok af Lisbent på Loppen, gæster også han Pumpehuset til et dj-sæt. Efterfesten på Pumpehuset vil bestå af to upcoming navne på den danske gabba-scene, DJ Prax og DJ Choose.

Og har du endnu ikke fået nok, så kan du gæste Pumpehusets Byhave, der med udendørsscenen byder på både Alfred Benedict, Saint Cava og The Sp Arkestra. Til sidst vil sidste års Roskilde-new-bees Rewolmer lukke udendørsscenen foran Pumpehuset.

Er din søndag helt kogt, er det måske værd at tage til Strøm Festivals søndagsbrænder på Stengade. Her går hovednavnet, engelske Dub Dynasty, på scenen, bakket op af Morten McCoy samt Most High Warriahs.

Ambitionerne er store hos Strøm Festival. Omtrent lige så store, som deres program ender. For det er ikke slut endnu, allerede på næste torsdag afsløres flere navne til den elektroniske festival. Deltag i festlighederne, når der den 11. til 17. august sættes strøm til København.

Læs mere på festivalens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA