x

Lukas Graham giver efterårskoncert i Vega

Lukas Graham giver efterårskoncert i Vega

Lukas Graham er efterhånden et velkendt band herhjemme, og hvis du ikke vidste det, så er fyren i front med det krøllede hår og den tynde moustache også den lille Grunk fra filmserien "Krummerne". 

Bandet og ikke mindst sanger Lukas Forchhammer vandt for alvor danskernes hjerter med hitnumrene "Criminal Mind" og "Drunk in the Morning" og skrev efter en tid som undergrundsband kontrakt med pladeselskabet Copenhagen Records i 2011. Herefter tog tingene fart for kvintetten, der snart udgav første single "Ordinary Things" – et nummer, der strøg til tops, først som P3's Uundgåelige og siden som Årets Uundgåelige.

Lukas Graham galopperer videre og har siden det selvbetitlede debutalbum kun høstet stadig større succes. Efter længere tid på landevejen og på sommerens festivaler i 2013 har bandet brugt det meste af sin tid på at skrive nyt materiale – og få kontrakt med et pladeselskab fra musikernes forjættede land, nemlig Warner i USA.

I juni måned gæstede Lukas Graham Store Vega til en udsolgt aften, hvorfor de nu vender tilbage med endnu en koncert i posen til københavnerne. Denne gang bliver det i efterårsmørket, nærmere bestemt mandag den 10. november klokken 20.00 i Store Vega. Men mon ikke de glade drenge kan sparke liv i en ellers deprimerende årstid? Det tror vi hos GAFFA. Du kan købe billetter ved at klikke her.

Mens vi venter, kan vi høre lidt af det, der er i vente fra pop-soulerne - her er "Mama Said":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA