x

Se Christopher kigge på damer i ny video

Se Christopher kigge på damer i ny video

Det må have givet Christopher lidt ekstra frækhed at medvirke i Brandon Beals musikvideo, "Twerk It Like Miley", for den danske charmør viser sig som lidt af en frækkert på den funky "Mama", der netop har fået en lækker billedside. Se den spritnye video her forneden.

"Mama" er et stykke yderst ørevenligt dansegulvsfunk, præcis som den hippe Justin Timberlake kunne have skåret det på sit første album. Hvad der først lyder som en opsang til piger om ikke at stritte for udskejende ud, bliver i omkvædet med et blink i øjet vendt til en fræk one-liner. Christopher danser og twister sig gennem musikvideoen, og han er ikke bleg for at kigge nærmere på de medvirkende pigers bagpartier. Og han er tydeligvis glad for piger i alle aldre og størrelser - lige fra børnehaven til en regulær mormor.

Medvirkende i videoen er også Fridolin og Frederik Nordsø, som har produceret. Tvillingebrødrene har for tiden stor succes med projektet The Mountains, hvor Michael Møller (Moi Caprice) står i front. De låner deres øre for dansable nutidig pop til Christopher, som får det bedste ud det.

Christophers andet album, "Told You So", udkom efter lang tids venten i slutningen af marts. GAFFAs Nanna Jenner Jensen sammenlignende den danske sanger med førnævnte amerikanske Timberlake og konkluderede til sidst i sin fire stjerners anmeldelse: "Christopher har helt sikkert taget det første og dybe spadestik mod at finde sit eget musikalske ståsted. Han er rigtig godt på vej, men han er der ikke helt endnu." 

Se frække Christopher i "Mama" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA