x

Hør eks-My Chemical Romance-frontmands første solosingle

Hør eks-My Chemical Romance-frontmands første solosingle

My Chimical Romance annoncerede deres brud i 2013, og siden har frontmanden Gerard Way arbejdet på sit solo-materiale. Dette munder ud i et album, som efter planen udkommer til efteråret. I mellemtiden har Gerard delt sin første single "Action Cat", som du kan høre nedenunder.

Nummeret er produceret af My Chemical Romance-samarbejdspartneren Doug McKean. På albummet generelt er Gerard Way at finde på vokal, guitar og keyboard, Ian Fowles fra The Aquabats på guitar, Matt Gorney på bas og Jarrod Alexander på trommer. Herudover bidrager Gerards bror Mikey med backingvokal på én sang.

Gerard er i fuld gang med at promovere sig som solo-kunstner. Han skal spille sin første koncert på egne ben på dette års Reading and Leeds Festivals. Og tidligere på året oprettede han sin egen hjemmeside, hvor han annoncerede følgende:

"Jeg interesserer mig stadig med fuld damp for tegneserier, kunst, og mere vigtigt for nogle af jer – musik. Jeg er virkeligt glad for at lade jer vide, at jeg nu er på kontrakt som solo-artist hos Warner Bros Records. Mit album er nærmest færdigt, og I kan forvente at høre noget herfra i den nærmeste fremtid, faktisk allerede fra i dag – med en forsmag på, hvad der kommer. Jeg glæder mig. Det begynder igen."

Hør singleforløberen "Action Cat": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA