x

Lars Ulrich til Will Ferrell: Kom an!

Lars Ulrich til Will Ferrell: Kom an!

Det var kun lige i går, at vi kunne rapportere, at Will Ferrell oven på sin sejr over Red Hot Chili Peppers' Chad Smith i en drum-off nu var klar til at udfordre Metallicas Lars Ulrich. Det skete i et interview med Spin Magazine. Nu har Ulrich meldt til samme kilde, at han er klar til at tage udfordringen op.

- Jeg mener, vi snakkede om endnu en "drum-off". Med en tredje person, som har en skræmmende lighed med Chad og jeg. En tredje trommeslager derude ... Lars bliver pissesur, fordi han bliver forvekslet med både mig og Chad Smith. Han kan også få en chance for retfærdighed nu, fortalte Will Ferrell til Spin om valget af modstander.

Lars Ulrich har sendt Spin Magazine en pressemeddelelse, hvor han melder sig klar på en drum-off. Han er selvfølgelig en smule bekymret om at skulle møde Will Ferrell, som han hævder kunne vise sig at være "uovervindelig". Will Ferrell præsterede da også at chokere sig selv i den intense kamp mod Chad Smith på Jimmy Fallons aftenshow. - I think I just blew MY mind, udtalte han omtåget efter en række særdeles velsiddende trommelicks.

Pressemeddelelsen fra den legendariske Metallica-trommeslager lyder i sin helhed:

"Det var lidt ensomt på sidelinjen under den første drum-off, givet det lidt påtvungne sammenligningsgrundlag mellem Chad Smith og Will Ferrell, når jeg faktisk er den, der i SANDHED bærer på dobbeltgænger-genet! Hvad angår fremtidige drum-offs, er jeg sikker på, at jeg med en smule øvelse kunne give Chad lidt sved på panden. Men Will? Det er en helt anden historie. Han styrer "bad-ass trommeslager-universet". Jeg mener, du snakker om en fyr, der bare er så meget en anden liga, faktisk, er han ud over en anden liga, han kan tænkes at være decideret uovervindelig. Når det så er sagt, er jeg helt klart med på en udfordring ... Kom an!!!"

Smith har taget til genmæle på sin Facebook, hvor han har skrevet: "To råd til Lars: Lad dobbeltstoretrommen blive derhjemme og lad op på koklokker!!!!".

Rivaliseringen mellem Ferrell og Smith udmøntede sig i en drum-off på Jimmy Fallonens aftenshow, efter at Chad Smith havde anerkendt, at han faktisk har en uhyggelig lighed med skuespilleren. Sammen indsamlede de 300.000 $ til velgørenhed.

Lars Ulrich udtalte for nylig, at Metallica er 90 procent færdige med deres kommende album. Det bliver opfølgeren til sidste regulære studiealbum, "Death Magnetic" fra 2008. Det album så dem vende tilbage til deres ærkedyder fra 80'erne, og det lokkede fem stjerner ud af GAFFAs anmelder Keld Rud under overskriften: "På én gang en fængslende lytteoplevelse og eminent underholdning."

Lad os lige se nærmere på, hvad Lars Ulrich kan præstere bag et trommesæt. Burde Will Ferrell få sved på panden?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA