x

Det er 1969 igen på den danske hitliste

Det er 1969 igen på den danske hitliste

Det mest interessante på den danske albumhitliste foregår i denne uge ikke i toppen. Den forbliver stort set uændret fra sidste uge - med undtagelse af The Bullhounds' album, "Protector", der stryger ind på 4. pladsen. 

Går man ned af listen finder man på 9., 10. og 11. pladsen ingen andre end "Led Zeppelin I", "Led Zeppelin II" og "Led Zeppelin III" liggende fint på stribe. De tre gendugivelser sender Led Zeppelin af sted med luftskibet, og det føles da næsten som om, at det er 1969 igen. 

Årets Grønne Koncerter nærmer sig, og Muskelsvindfonden har annonceret, at det i særdeleshed handler om musikalske samarbejder i år. Tim Christensen og Mads Langer er således blevet annonceret til at spille sammen. Deres samarbejde "Bringing Back Tomorrow" rammer derfor en flot 3. plads, hvad må vidne om, at publikum er klar til at tage godt imod de to musikere.

Derudover rykker John Legends "All Of Me" sig op fra en 5. plads og ryger ind under Joey Moes "Million" på en 2. plads. På streaminghitlisten rykker Joey Moe op på en 1. plads også - så nu har han altså to - og sender dermed Brandon Beal feat. Christopher "Twerk It Like Miley" ned på en 2. plads.

I forhold til Airplay-hitlisten må Julias Moon i denne uge se sig forvist til 2. pladsen med deres "Lipstick Lies" af Coldplay. De har fået hjælp af svenske Avicii til "A Sky Full Of Stars", og den brager igennem de danske radioer. 

Du kan se de danske hitlister her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA