x

Se TopGunn som følsom mand i ny video

Se TopGunn som følsom mand i ny video

For nylig udsendte Cheff Records' hitmager TopGunn, med det borgerlige navn Oliver Gammelgaard, en to-tracks digital single. A-siden bærer titlen "Mig & Mit Hoved, mens "Kongens Have" udgjorde bonus B-siden. Og det er sidstnævnte sang, som TopGunn nu har en video klar med. Du kan se den nedenunder.

Cheff Records spår, at nummeret bliver et rigtig sommerhit, blandt andet på grund af produktionen, som de selv beskriver på følgende måde:

"Produktionen er frisk, og de knas-sprøde trommer, den lette knitren i baggrunden og de sjælfulde blæsere kalder på store vafler med syltetøj og guf, Ray Bans og hele dage på stranden – eller måske rettere i Kongens Have! Det unikke hit-øre, som TopGunn i flere omgange har vist, er stadig intakt – dette er med andre ord et vaskeægte sommerhit i vanlig Cheff Records-stil."

I sangen og videoen møder vi en mere seriøs TopGunn, end vi tidligere har set, da nummeret byder på en ulykkelig kærlighedshistorie. Pladeselskabet udtrykker selv meget præcist, at "TopGunns fascination for smukke damer fornægter sig ikke, men her er mere kød på krogen, når Oliver lukker op for følelsesposen".

Således følges der op på TopGunns egne "Tilbud" og "Hem'ligt nummer". Han har herudover været med i succeser som Kidds "Kysset med Jamel" og "Fetterlein" samt Klumben og Raske Penges hit "Faxe Kondi".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA