x

Snoop Dogg og P. Diddy til Forum

Snoop Dogg og P. Diddy til Forum

Billede: Kristoffer Amlani Ulbak

Der er lagt op til noget af et hiphop-brag, når to af verdens absolut største hiphop-navne, Snoop Dogg (billedet) og P. Diddy, sammen giver koncert i Forum 13. marts. Og dermed, ret usædvanligt, bringer henholdsvis vest- og østkysten sammen, idet de to rappere stammer fra henholdsvis Los Angeles og New York og ikke er kendt for at arbejde sammen, men på den anden side heller ikke har en egentlig fejde kørende mod hinanden.

Om Snoop Dogg og P. Diddy vil give én fælles koncert eller to enkeltstående optrædener, ligger i skrivende stund ikke klart, men arrangøren ICO arbejder på at skaffe yderligere oplysninger snarest.

Snoop Dogg og P. Diddy er begge ved at være veteraner inden for hiphop. Snoop Dogg debuterede i 1992 under navnet Snoop Doggy Dogg, og P. Diddy udgav sit første album i 1997, under navnet Puff Daddy. I virkeligheden hedder de to herrer henholdvis Calvin Broadus og Sean Combs.

Siden da har begge været verdensstjerner på rap-/hiphop-scenen og har også markeret sig i mange andre sammenhænge – Snoop Dogg som skuespiller, pladeselskabsejer, tv-vært, pornofilmsdistributør og modedesigner, mens P. Diddy har givet den som pladeselskabsejer og producer (han var faktisk begge dele allerede inden sin solodebut) og succesfuld forretningsmand.

Blandt Snoop Doggs største hits kan nævnes “Gin & Juice”, Drop It Like It’s Hot” og “Signs”, og P. Diddy er blandt andet kendt for “I’ll Be Missing You” og “Bad Boy For Life”.

Både Snopp Dogg og P. Diddy var i øvrigt i København i november i forbindelse med det store MTV-show.

Begge kunstnere er pladeaktuelle – P. Diddy udgav i oktober “Press Play”, som fik hele fem stjerner i GAFFA, og Snoop Dogg har just udsendt “Tha Blue Carpet Treatment”, som bliver anmeldt på GAFFA.dk en af de nærmeste dage.

Billetsalget åbner på Billetnet, Billetlugen og i landets FONA-butikker lørdag den 9. december klokken 10.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA