x

Billetsalg til Spot 2007 sat i gang

Billetsalg til Spot 2007 sat i gang

Spot Festival 2007 afvikles først i dagene 1.-2. juni 2007, men det kan allerede nu godt betale sig af at se frem mod den forhåbentlig varme sommermåned. Man kan nemlig spare 100 kroner, hvis man allerede køber sin Spot '07 billet her i december måned.

Der er endnu ikke offentliggjort navne til næste års festivalprogram. Men sædvanen tro handler festivalen jo om at sætte spot på det skandinaviske vækstlag. Så mon ikke programmet endnu engang vil være propfyldt med nogle af de spændende navne, der er på vej ud af undergrunden, blandet med et par trækplastre af den mere etablerede art.

Skulle du selv spille i et band, der gerne vil have muligheden for at spille foran et entusiastisk publikum samt branchefolk fra hele verdenen, så er det endnu ikke for sent at sende en demo til folkene bag Spot-festivalen.

Deadline for ansøgninger er 10. januar, og det anbefales, at du sender følgende til nedenstående adresse:

Skriftlig ansøgning inklusiv oplysning om kontaktperson og booking-kontakt, pr-materiale samt lyttemateriale (tre eksemplarer) sendes til:

SPOT Festival
c/o ROSA – Dansk Rock Samråd
Saltholmsgade 22
8000 Århus C.

Og vil du hellere stå foran scenen, kan du altså fra og med i dag købe billetter til næste års festival. Normal-prisen for en partoutbillet til festivalen er kr. 450,- men gennem hele december 2006 kan billetten købes for kr. 350,- (+gebyr).

Køb Spot-billet hos GAFFA Billet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA