x

Suspekt garanterer fest og tager på turné

Suspekt garanterer fest og tager på turné

Når Suspekt hen over sommeren rejser Danmark rundt som en del af Grøn Koncert, tjener det samtidig som grundig opvarmning til deres Danmarks-turné som de sparker i gang til oktober. Se den samlede turné-plan her forneden.

Suspekts femte studiealbum udkommer den 8. september, hvorfra vi allerede har fået førstesinglen "Søn Af En Pistol", og herefter følger 11 koncerter op igennem oktober og november. Den første koncert bliver på Bornholms største spillested, Musikhuset, den 31. oktober. Det sker cirka 15 år efter, gruppen sidste gang gæstede stedet.

"Dengang havde vi akkurat lige lavet vores første album, og der kom 17 betalende gæster. Tre af dem stod ved scenen, resten hang i baren", griner Suspekt-drengene. "Men det var ligegyldigt! Med os er det altid en fest, uanset hvem der kommer."

Som support med sig rundt i hele landet har Suspekt fornøjelsen af at præsentere en af Danmarks største dj-personager, "Djerdudumellerhvad", som netop fik sit opsigtsvækkende navn på en Suspekt-tour tilbage i 2008.

Mon ikke også, at det kommer til at gå vildt for sig på den kommende efterårsturné. Det er allerede nu sikkert, at pladeselskabet Tabus liveband, et hav af nye og gamle numre og Suspekts egen bar kommer med på scenen. Suspekt fortæller:

"Der sker altid tossede ting undervejs, når vi spiller, og livet er aldrig rigtig helt det samme, fra vi starter, til vi stopper touren. Vi eksperimenterer og finder på nye ting undervejs, prøver dem af, og de fleste hænger ved. Vi har haft Lambrusco-gudstjenester, slavedrenge, nøgne nonner, jægerbombshots fra stilletter, samt en mega-sætliste plukket fra de sidste 15 års bagkatalog–- lige fra Ingen Slukker The Stars-klassikere til nye bangere og solonumre."

Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live

Oplev Suspekt live her:

Bornholm, Musikhuset, fredag den 31. oktober

Vordingborg, Stars, lørdag den 1. november

Odense, Rytmeposten, torsdag den 6. november

Roskilde, Gimle, lørdag den 8. november

Horsens, Ny Teater, fredag den 14. november

Aalborg, Skråen, den 15. november

Kolding, Godset, torsdag den 20. november 

Herning, Fermaten, fredag den 21. november

Århus, Train, lørdag den 22. november

København, Vega, fredag den 28. november

Helsingør, Toldkammeret, lørdag den 29. november


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA