x

James Blake på vej med album – med markante gæster

James Blake på vej med album – med markante gæster

Da James Blake denne weekend besøgte firedags-festivalen Bonnaroo i Manchester, fik amerikanske Billboard et interview med elektrostjernen. Her afslørede han, at han er i gang med et nyt album, som han venter ude i begyndelsen af 2015 med gæsteoptrædener fra Kanye West, Bon Iver-frontmand Justin Vernon og endnu et markant navn, han dog ikke vil offentliggøre endnu. Albummet har noget at leve op til, som opfølger til det anmelderroste album Overgrown fra 2013. Også GAFFA's anmelder Simon Nathanael faldt i svime over det velproducerede Overgrown, og gav således hele fem stjerner med ordene:

"At universets bevægelser fragtede ham gennem Sydlondons undergrund og lod ham inspirere af det punkt i tiden, hvor basbulderet stod på, var helt arbitrært. Hans evne til at forbinde inspirationen med sin formidlingsfærdighed, altså teknikken, er det, der gør ham interessant som kunstner. Så naturligvis stoppede bevægelsen ikke der, og på sit minimalistiske fundament lader han nu et nyt hus bygge og formulerer med sin livsbane en ung musikers kategoriske imperativ: flyt dig!"

Ifølge Blake er albummet allerede halvfærdigt, mens processen er langt mere sjov og gennemarbejdet end tidligere. Vi glæder os GAFFA! 

Se Billboard's interview med James Blake herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA