x

Hanson laver AIDS-sang

Hanson laver AIDS-sang

De tre, nu ganske modne brødre, med efternavnet Hanson udgiver i anledning af den internationale AIDS-dag velgørenhedssangen "The Great Divide", der bl.a. kan købes på iTunes. Alle indtægter går ubeskåret til Perinatal HIV Unit på Chris Hani Baragwanath Hospitalet i Soweto, Sydafrika.

MMMBop-drengene Isaac, Taylor og Zachary, der i dag er henholdsvis 26, 23 og 21 år, var i juli i Mozambique og Sydafrika for at lære om de massive AIDS-problematikker i Afrika og mulige løsninger på problemerne. Det inspirerede dem til at bidrage til den gode sag.

"The Great Divide", der beskrives som en intens rockhymne, blev optaget i Afrika i samarbejde med et sydafrikansk børnekor. Sangen følges af en video med billeder fra Hansons tur til Afrika. Den kan ses ved at klikke på linket nedenfor.

Sidst, vi hørte fra Hanson, var med det udmærkede album "Underneath" fra 2005, hvorfra hittet "Penny & Me" stammer. Siden da har drengene bl.a. turneret og lavet dokumentarfilmen "Strong Enough To Break". I øjeblikket arbejdes der på nyt materiale til det kommende album "The Walk", der forventes på gaden til foråret.

Hør og se "The Great Divide"
Læs mere om Den internationale AIDS-dag

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA