x

Katy Perry starter eget pladeselskab

Katy Perry starter eget pladeselskab

Det siges, at selvgjort er velgjort. Det har Katy Perry taget til eftertanke, og hun har således startet sit eget pladeselskab, Metamorphosis Music. Det offentliggjorde sangerinden i går via sin Twitter.

 

 

 

Pladeselskabet bliver dog til i samarbejde med Capitol Records, som har udgivet Perrys tre album. Perrys første signing til hendes eget selskab er popsangeren Ferras, der af Perry beskrives som "utrolig talentfuld & sjælfuld" i den ovenstående tweet.

Katy Perry optræder også på nummeret "Legends Never Die" fra Ferras debut-ep. Hun overværede dog også indspilningerne af den fem sange lange ep. I en pressemeddelelse for ep'en udtaler Perry om Ferras: "Ferras er en mand med et budskab og en helt unik, lyrisk måde at kommunikere sit perspektiv på livet som gør, at du føler dig forbundet til hver eneste tone, når du lytter med. Jeg tror, at han bliver en meget vigtig kunstner at holde øje med."

Ferras er derudover også hyret ind som åbning på Katy Perrys nordamerikanske turné, der går i gang i slutningen af juni. 

Katy Perry udgav sit tredje album, "Prism", i oktober sidste år. GAFFAs Michael José Gonzalez kvitterede med tre stjerner under overskriften: "Blandede popbolsjer på middelgod treer fra den californiske popstarlet."

Lad os lige lytte til en duet mellem Perry og Ferras og vurdere, om sangerinden har fået en god signing i hus:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA